Azért szeretem, hogy nem a fotózásból élek, mert így csak azt kell fotóznom, amit szeretnék és úgy, ahogyan nekem tetszik.

SopronSzalai János fotóban élek. 2008 óta fotózom. Leginkább modell fotózással foglalkozom, divat, glamour és akt képeket készítek. Kezdetben a fényképezést nem iskolában, hanem
magamtól, gyakorlás és tapasztalat során tanultam. 2011-ben vettem a bátorságot arra, hogy csatlakozzak egy modellfotózással foglalkozó társasághoz. Velük jártam workshopokra és fotós táborokba. Sokat tanultam tőlük és sok fotós barátságot is sikerült kialakítanom. 2012-től Szipál Péter lett a mesterem. Ma is annak tekintem és csak köszönettel, tisztelettel tudok gondolni arra, amennyit tanulhattam tőle, mind a fotózáshoz való hozzáállásban, mind fotós tudásban. Hozzá jártam egy évig és igyekeztem elsajátítani a sok hasznos információt, amit átadott. Azóta is rengeteg közös fotózásom volt másokkal, amit nagyon szeretek. 2014-től én is bekapcsolódtam a korábban csak látogatott táborok és workshopok szervezésébe, amivel a mai napig foglalkozom a fotózás mellett. Tíz barátommal 2015-ben megalapítottuk a Magyar Modellfotós Klub Egyesületet, ahol azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a modellfotósok szakmai műhelyét hozzuk létre és a modellfotózásban részt vevők egymás iránti tiszteletének, viselkedési normáinak egy a Magyarországon megszokottnál magasabb szintjét alakítsuk ki és honosítsuk meg.

Weboldalamon megmutatom az általam jobbnak ítélt és a képen szereplő modell által is nyilvánosnak engedélyezett képeket. Egyben szeretnék köszönetet mondani minden modellnek, akikkel dolgozhattam és hozzájárultak szakmai fejlődésemhez, valamint ahhoz, hogy gyönyörű képekkel gazdagodhatott a fotós portfólióm!

Kellemes nézelődést kívánok az oldalamon!